Power2Act steunt alledaagse helden

Waaronder Nema vzw - Power2Act, van ENGIE Electrabel

Met zijn intern programma Power2Act steunt ENGIE BU Benelux 23 initiatieven uit het verenigingsleven waarvoor zijn medewerkers zich vrijwillig inzetten. Het partnerschapsakkoord met Nema vzw werd ondertekend door Marc Kokelenberg in het bijzin van onze voorzitter Robert van Tichelen en bestuursleden Stephanie Bataillie en Filip Rabaut in de ENGIE Tower in Brussel.

Solidariteit bevorderen

Sinds zes jaar moedigt ENGIE zijn medewerkers aan en motiveert het hen door hun verenigingen een financieel duwtje in de rug te geven. Daartoe startte ENGIE het programma Power2Act.

Power2Act wil de dialoog tussen zijn onderneming en het verenigingsleven aanmoedigen door projecten te steunen die strijden tegen sociale uitsluiting of initiatieven die de solidariteit in onze samenleving bevorderen zoals onze vereniging Nema vzw.

Dankzij Marc Kokelenberg werd Nema vzw uitgekozen als één van de goede doelen.

Marc werkt als stralingscontroleur bij ENGIE Electrabel, een veiligheidsfunctie binnen de nucleaire afdeling van de kerncentrale van Doel. Hij heeft zich via Power2Act als vrijwilliger en alledaagse held voor Nema opgeworpen waarvoor 1.000 keer dank, of beter gezegd 5.000 keer, want Nema vzw mocht van ENGIE Electrabel 5.000 euro ontvangen om haar werking te kunnen continueren.

Hartelijk dank uit naam van al onze leden en het Nema-bestuur aan onze ‘alledaagse held’ Marc om Nema vzw voor te stellen als goed doel en natuurlijk ook aan Power2Act van ENGIE Electrabel om ons te steunen!