Ouderweekend 2017

Datum: 
vrijdag, 15 september, 2017 - 15:00 - zondag, 17 september, 2017 - 16:00

Beste collega ouders, mede-lotgenoten,

Graag nodigen wij jou en je gezin uit op ons ouderweekend dat plaats heeft vanaf vrijdag 15 september (15u) t.e.m. zondag 17 september in “Villa Rozerood” in De Panne. 

Villa Rozerood is een respijthuis met gepaste zorgondersteuning voor zowel zorgkind als ouders en brussen. Ten gevolge van de leeftijdsgrens gesteld door “Villa Rozerood” is dit weekend open voor kinderen tot en met de leeftijd van 18 jaar.  

Het “Ouderweekend” heeft als doel lotgenoten op een aangename wijze met elkaar in contact te brengen en ongedwongen informatie te verstrekken, brussen van een zorgenkind de gelegenheid te geven elkaar te vinden en al spelend ervaringen te delen en onze zorgenkinderen zelf het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn, dat er nog kids in hun situatie zijn en ook hen de gelegenheid te geven ervaringen en emoties te delen en vragen te stellen aan lotgenootjes, elk naar eigen behoefte. 

Alles kan en niets moet. 

Het hoofddoel is gezellig samen zijn, info delen, kennismaken en vooral samen zijn met diegenen die hetzelfde ervaren en misschien wel samen mogelijkheden zien.

Tijdens dit weekend stellen wij een licht programma samen met als motto “Deelnemen is fijn … maar niets moet”. Elk gezin heeft namelijk een eigen dynamiek afhankelijk van zijn zorgsituatie.

U mag tegen half juli een uitgebreide uitnodiging met inschrijvingsformulier - samen met een door u in te vullen medisch dossier - in de bus verwachten. 

Indien er te veel aanvragen zouden zijn overwegen wij in het voorjaar 2018 een tweede weekend opdat elkeen zou kunnen deelnemen. Het wordt een beetje puzzelen m.b.t. grootte en zorgbehoefte van de gezinnen. Er is plaats voor 6 tot 7 gezinnen, ± 36 personen.

Nog even dit: enkel toegankelijk voor Nema-leden!!!! 
Lid van de Facebook-groep betekent nog niet dat je lid bent van Nema.

Wij trachten iedereen aan bod te laten komen.

Met vriendelijke groeten,  
Katleen Van Bel,
verantwoordelijke oudergroep - oudergroep@nema.be
oudergroep@nema.be

Villa Rozerood - Fazantenlaan 28, 8660 De Panne