Rolstoeltoegankelijk, betaalbaar saunacomplex

NEMA wil er alle gebruikers en bezoekers van het forum attent op maken dat wij op geen enkele wijze aansprakelijk kunnen gesteld worden voor de inhoud die door onze gebruikers op het forum wordt gezet. Indien gebruikers van hun schrijfrecht misbruik maken, zal Nema hen dit schrijfrecht onmiddellijk ontnemen.

7 antwoorden [Laatste bericht]
Anoniem

Mijn partner en ik kunnen allebei enorm genieten van een saunabezoek. Zelf ben ik rolstoelgebonden tgv een spierziekte en transfers kan ik alleen maken met behulp van een tillift. We hebben 3 maal een rolstoeltoegankelijk saunacomplex bezocht in Mersch, Luxemburg. De deuren van de cabines zijn breed genoeg voor een tillift. Er zijn 4 sauna's en je betaalt maximum 15€ per persoon voor een ganse dag. We waren ook in het zorghotel De Palatijn in Alkmaar waar ook de deuren van de sauna's breed genoeg zijn. We kennen in Boechout (waar we niet ver vandaan wonene) een privesaunacomplex waar de deuren van de sauna's ook breed genoeg zijn. Hier betaal je voor 2u en 2 personen 100€. Wie heeft er ervaring met een saunacomplex in Vlaanderen dat deze faciliteiten heeft, maar waar je goedkoper terecht kan?

Ik las reeds een forumbericht over infraroodcabines. We denken er ook aan een aan te schaffen en healthmate heeft er met een brede deur. Doch in onze woning is er niet onmiddellijk voldoende ruimte. Daarom zouden we de geneugten van de sauna ook dichter bij huis willen opsnuiven.