pijnlijke voeten

NEMA wil er alle gebruikers en bezoekers van het forum attent op maken dat wij op geen enkele wijze aansprakelijk kunnen gesteld worden voor de inhoud die door onze gebruikers op het forum wordt gezet. Indien gebruikers van hun schrijfrecht misbruik maken, zal Nema hen dit schrijfrecht onmiddellijk ontnemen.

3 antwoorden [Laatste bericht]
Patricia
Offline
Geregistreerd: 28/01/2014

Hallo iedereen,

Gelukkig dat een mens op dit forum iets kwijt kan want de buitenwereld en medische wereld laat me met veelvragen achter.

Wie herkent zicht in mijn verhaal ?

Sinds een jaar loop ik rond met pijnlijke voeten. Vorig jaar heb ik m'n favoriete skireis beïndigd met paarse voeten en een kromme rechtse voet, leek eerder een spastische voet te zijn geworden. Het is langzaam begonnen, eerder gedacht aan een tijdelijke wintervoet maar niets minder waar. Na maanden kreeg ook m'n linkervoet dezelfde symptonen. Stijfheid en brandende pijn, weinig gevoel van warm/koude  op beide voeten, dit dag en nacht. De neuroloog dacht aan MS maar dit is na testen niet het geval. Andere ziekten werden niet onderzocht. Ik heb m'n werk moeten laten gaan en ben in het ziekenhuis opgenomen voor een paar dagen. De pijnstillers ( Lyrica, Prolopa, en zoveel andere) maken me suf maar helpen helaas niet. Ik heb mezelf beholpen met wisselbaden en cold packings zodat ik m'n voeten niet meer voel. Een uitlaatklep voor m'n frustratie en pijn is sporten. Ondanks de eerste pijnen van het lopen, body combatten, etc. doet dit deugd aan gans m'n lichaam. Op vier maand ben ik 9 kilo lichter wat deugd doet voor de voeten maar m'n grenzen van dagelijks drie uur sporten zijn bereikt. Ik loop zoveel kwetsures op dat ik van de kine voorlopig moet rusten voor een drietal weken. Weer naar af...weer die pijn. Gelukkig heb ik werk gevonden en kan weer aan de slag. Maar wat nu ? Ik moet naar het buitenland voor m'n werk op prospectie. Thuis kan ik rusten als m'n lichaam stop zegt, baden nemen en masseren als het moet. M'n sociaal leven heb ik aangepast, s'avonds naar de cine, op restaurant lukt niet. In het UZ is nu een onderzoek naar Charcot voeten waarvan ik eind maart het resultaat heb.  Wie herkent zich in dit verhaal ? Ik hoor graag van je, groetjes Patricia