Bekkengordel-bijeenkomst

Datum: 
zondag, 1 oktober, 2017 - 14:00 - 17:00

Lotgenotenbijeenkomst diagnosegroep Bekkengordeldystrofie
Het Kookpotje - Recreatiepark De Ster, Lange rekstraat 40, 9100 Sint-Niklaas


Dag allen,

De doodle heeft z'n werk gedaan en 1 oktober is eruit gekomen als de datum dat de meesten onder ons aanwezig kunnen zijn op onze bijeenkomst! 

Wij hebben ondertussen voor ons allen plaats gereserveerd in taverne Het Kookpotje (Lange Rekstraat 40 in Sint-Niklaas), aan recreatiepark Het Ster in Sint-Niklaas. 

Voor wie graag eens op hun site kijkt, hiernaast de link: https://www.hetkookpotje.be/cms

We verwachten jullie rond 14 uur in de taverne. Bij mooi weer kunnen we ook een wandelingetje/ritje maken in het park. 

Het wordt een middag waar iedereen zijn/haar verhaal, zijn/haar ervaringen kwijt kan. Misschien heb jij wel praktische oplossingen voor een probleem waar iemand anders mee zit. Of misschien heb jij juist zelf vragen, van welke aard dan ook. Misschien ben je niet zo een verteller maar wil je gewoon kennis maken met lotgenoten. Of misschien zoek je juist wel een luisterend oor voor wat er in je omgaat, hoe jij omgaat met bekkengordeldystrofie.

Uit ervaring weten wij dat het goed is om met elkaar te praten. Dat is niet voor iedereen gemakkelijk, maar als je beseft dat wij in feite één grote familie zijn waar we allen met dezelfde aandoening geconfronteerd zijn, dan denken wij toch dat het principe: ‘samen sterk’ van toepassing is.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie op 1 oktober te ontmoeten!

Bij vragen, geef gerust een seintje!

Groetjes,
Nancy en Annelies

Inschrijven
Schrijf je in vóór vrijdag 22 september via mail naar secretariaat@spierziektenvlaanderen.be, met opgave van aantal personen.